Печат на тази страница
Петък, 23 Юни 2017 17:45

Мъж заби нож в гърдите си след битов скандал Избрана

Написана от
Мъж заби нож в гърдите си след битов скандал 
 48 – годишен мъж от Чепеларе заби  нож в гърдите си след битов скандал. Инцидентът става около 02:00 ч. в четвъртък в дома му, малко след като се изпокарал с  жената, с която живеят на семейни начала. Истински късмет е извадил чепеларецът, тъй като острието на ножа се е спряло на милиметри от жизнено важни органи в областта на белия дроб и сърцето. В момента той се намира в МБАЛ "Д-р Братан Шукеров" -Смолян, без опасност за живота. При пристигането на полицаите в жилището, мъжът е бил контактен, като обяснил, че сам е забил ножа в гърдите си. Предполага се, че преди да се стигне до скандала е имало и употреба на алкохол и от двамата, след което е имало и скандал, като той приключил в банята, където имало доста кръв.  
 48 – годишният мъж работи през зимата като служител в ски-гардероб в Пампорово. Жената, с която живее заедно от няколко месеца, е била дълго време на работа в Италия. След като се прибрала от чужбина  в родния си  град, между тях  пламнала любов. Според запознати скандалите между тях не са рядкост, а преди години 48 - годишният мъж е имал и друг опит за самонараняване. 
 Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе и е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.
rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com

Последните от rodopinews

Свързани статии (по етикет)

Влезте, за да коментирате