Печат на тази страница
Вторник, 08 Октомври 2019 19:44

Момчетата от „Smolyan Race 2019“ дариха събраната сума на Алкан, за да продължи лечението си Избрана

Написана от
Момчетата  от „Smolyan Race 2019“ дариха събраната сума на Алкан, за да продължи лечението си
 
IMG e25dad31fb4c11c753aeed1c257ba73b V
 
IMG dd54f8c1ef7ad1d3e24239d1be4fb388 V
 
 
Момчетата с големи сърца от „Smolyan Race 2019“ дариха днес събраната сума на Алкан, за да продължи лечението си. Тодор Мелемов му подари шапка и тениска на автомобилното шоу и каза, че ще продължат да му помагат с каквото могат. Другите  ги окуражиха, че ще го чакат да участва в автомобилното състезание като се оправи. 24-годишният мъж благодари за помощта, която му е крайно необходима и на всички хора, които са се отзовали на призива за благотворителността. Алкан обясни, че успешно е преминала една от операциите му в Турция, но предстоят още интервенции. Мъжът не губи дух и на всяка цена си е поставил за цел да проходи отново. Искам да кажа на всички шофьори, че не е важно кога ще стигнеш, а да стигнеш жив, където си тръгнал.
На 7 май 2015 г. животът на Алкан Челеби  се преобръща след тежка автомобилна катастрофа. Последиците от инцидента са обездвижване на краката. Доктори в Турция му  дават шанс  да проходи отново, но за поредицата от операции, които трябва да претърпи са необходими 50 000лв. Тази сума е непосилна за семейството му затова от   „Smolyan Race 2019“ преди повече от месец започнаха благотворителната кампания и решиха  със средствата от таксите за състезанието, както и тези от кутията за дарения да подпомогнат лечението на Алкан. Кутията  беше  поставена в Младежкия дом и дарения се събираха  по време на самото състезание. Имаше и благотворителен пазар за авточасти. Беше обявена и банкова сметка за набиране на средства., която все още е активна.
Както информирахме събраните средства са в размер на 7 150 лв. и днес те бяха предоставени на Алкан. Момчетата от  „Smolyan Race 2019“ пожелаха на Алкан бързо възстановяване. Те също благодарят на всички, които се включиха в благотворителната акция.
rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com

Последните от rodopinews

Свързани статии (по етикет)

Влезте, за да коментирате