Вторник, 11 Октомври 2016 09:14

Как да подсилим организма за зимата Избрана

Написана от

Как да подсилим организма за зимата

 

Всяка домакиня прави поне два пъти в годината основно почистване на къщата - през пролетта и есента. Ако така се грижихме и за тялото си, със сигурност щяхме да сме по-млади и по-здрави.

Есен е и лекарите вече започнаха предупреждения за това какви вируси ще ни атакуват тази зима и какви превантивни мерки да вземем. Най-лесно и ефикасно е да изчистим организма си от всички натрупани токсини.

Свободната от отрови клетка без проблем отклонява пътя на болестите към нея. През човешкото тяло ежедневно преминават различни отрови - нитрати и химикали от храните, медикаментите и ваксините, токсини от въздуха и водата, отпадни вещества от телесния метаболизъм, както и от все по-химическата околна среда, в която живеем.

Ето защо процесът на пълното очистване на организма от натрупаните в него токсини (детоксикация) е от първостепенно значение за нашето здраве.

Както и за нашата по-младежка визия, защото освобождаването на клетките от отровите неминуемо води до тяхното обновяване и до подмладяване на тъканите.

Една от успешните програми в света за детоксикация и за укрепване на имунната система е "Усещане за подмладяване" с швейцарския натурален дървесен палмов сироп "Мадал Бал".

Приема се по специална методика, осигуряваща почивка от обичайните храни и постепенно изчистване на организма от наслоените вредни вещества - токсини, шлаки, мазнини.

Въздейства за детоксикация, сваляне на излишните килограми и нормализиране на теглото, повишаване на тонуса и енергичността, по-дълбок и пълноценен сън, изчистване на кожата, засилване здравината и блясъка на косата, видимо нарастване на жизнеността, подобряване на храносмилането и водно-електролитния баланс, на концентрацията на мисълта. Изчиствайки тялото от вредните отрови, палмовия дървесен сок "Мадал Бал" подсилва имунната система. Така организмът устоява твърдо на настинки и грипни атаки, задължителни през всеки зимен сезон.

Палмовият дървесен сок помага на милиони хора по света да подобрят здравето си. У нас примерите за неговото въздействие са с хиляди - 10 години той е част от програмата в център "Гарабитов" в София и Пловдив.

rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com

Свързани статии (по етикет)

Влезте, за да коментирате