Петък, 16 Януари 2015 20:15

Само левче ще бъде в неделя лифт картата за деца до 12г. в Пампорово по случай световния ден на снега Избрана

Написана от

Само левче ще бъде в неделя лифт картата за деца до 12г. в Пампорово по случай световния ден на снега

За поредна година Пампорово АД, съвместно с  Пампорово Фън Парк и сдружение „Българско Ски Училище“ – Snow Academy Pamporovo, са подготвили по повод световния ден на снега  забавна програма за деца и възрастни  през целия уикенд. Програмата ще започне още от събота на 17-ти януари, когато е предвидено ски обучение в стил карвинг  по проекта – Snow Academy Pamporovo. То ще се проведе на ски център Студенец. Записването е от  9:00 до 11:00 часа, след което почва обучението. През целия ден ще има музика и DJ. На следващия ден – неделя, всички малки и големи, които обичат снега и се молят за повече сняг са добре дошли от 10:00 часа на Студенец, където започват Зимните игри – част 1. Програмата ще продължи от 11:00 – 12:00 часа с конкурса за Снежен човек в няколко категории – най-красив, най-забавен и най-алтернативен. Между 12:00 – 14:00 часа с музика ще избухне Снежно парти, а от 14:00 следват Зимни игри – част 2. В 15:00 часа ще се тегли томболата и на-големите късметлии, които са взели участие в игрите ще имат шанса да спечелят големите награди осигурени от спонсорите и организаторите на събитието.

Световният ден на снега (World Snow Day) се организира ежегодно (3-тия уикенд на януари) по инициатива на Международната ски федерация – FIS. Това е социално събитие, чиято цел е да предизвика всички да се обединят около зимните спортове и всички дейности свързани със снега, но най-вече да предизвика интерес у децата да се радват на снега и да опознават все повече зимните спортове!

Поради тази причина на 18-ти януари, неделя, Пампорово АД обявява  за всички деца до 12  години (11,99) символичната цена на лифт картата от 1 лев, съобщиха от дружеството.

rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате