Неделя, 20 Септември 2015 05:46

Нов случай на джигит, движещ се в насрещното, този път в Смолян Избрана

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Нов случай на джигит, движещ се в насрещното

Младеж засне и пусна в социалните мрежи пореден случай на джигит, движещ се в насрещното. Това се случва на Околовръстното шосе в Смолян. Младият мъж, студент втора година в академията на МВР, е заснел  как Фолксваген Пасат го изпреварва, и то в насрещното. Иван Пойдовски остава втрещен. Все пак успява да заснеме случката."Видях кола, която се движи вляво от мен и споделих във Фейсбук. Той ме изпревари горе-долу със 60 км. в час", разказва Пойдовски.

Бъдещият полицай смята, че хората трябва да са бдителни и да сигнализират за такива водачи.

Органите на реда установиха веднага собственика на автомобила – 61-годишен мъж от Неделино . Оказа се обаче, че мъжът е настанен за лечение в смолянската болница. Той твърди, че днес не е излизал, а колата му е паркирана в района на болницата и не е местена.

На клипа обаче ясно личи, че това е автомобила, който се движи против всякакви правила, в платното на насрещното движение и застрашава останалите водачи.

В присъствието на свидетели  на собственика на возилото  е съставен акт. Възможно е да му отнемат шофьорската книжка. От полицията изказаха благодарност на Иван за проявената гражданска активност.

Източник: БТВ

http://btvnovinite.bg/gallery/kriminalno/nov-sluchaj-na-dzhigit-dvizhesht-se-v-nasreshtnoto-snimki-i-video.html

Последно променена в Неделя, 20 Септември 2015 05:47
rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате