Вторник, 18 Ноември 2014 06:30

Реконструираща генетична терапия за подмладяване ERICSON LABORATORIES Избрана

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Реконструираща генетична терапия за подмладяване  ERICSON LABORATORIES

 

Терапията представлява  реактивиране на 14 гена, с цел видим антиостаряващ ефект. Реактивират се тези гени, които са отговорни за създаването на колаген , еластин и хилаурон - трите основни протеина за здравината на кожата и за забавяне на стареенето.За да въздействаме на загубата на стегнатост, трябва да вземем мерки. Не трябва да позволяваме да се намалява производството на колаген и еластин, за да не се отпуска кожата. Затова се въздейства точно на тези гени посредством процедура в салон, без апарати. Продуктите са  производство на ERICSON LABORATORIES-маски, серуми, кремове, млека, тоници, филъри, които имат основна важна съставка, за да се възстанови целият мощен потенциал на тези 14 гена. Трябва да се направят  6 последователни процедури , за да се възстанови матрицата и да се обърне триъгълника на красотата, разказва козметикът Добриана Стайкова, която прилага ежедневно терапията в своето студио за красота. При 14 дни използване на тези продукти в домашни условия, видимо се намаляват бръчките на челото, назолабиалните бръчки и бръчките около контура на устните - между 16 и 23% .

Съществуват два механизма, които водят до видимо стареене на кожата –първият е вътрешен и естествен, а вторият –е причинен от външни фактори - слънчеви лъчи, пушене, стрес, които причиняват образуването на свободни радикали. Те са токсични, вредни за тялото и отключват дегенеративните процеси в кожата. Тези фактори влияят на състоянието на колагена и еластина. Колагенът представлява мрежа от фибри, нещо като поддържаща рамка на клетките. Той има способност да задържа вода в тялото и придава механична устойчивост за разтягане като поддържа еластичността и клетъчната регенерация.

С възрастта производството на колаген намалява. Също поради загуба на мастна тъкан кожата изтънява, отпуска се и започва да виси. Намалената еластичност е причината за промяната на тази форма. След 25- годишна възраст  започва стареенето на кожата, всяка година с 1 до 1,55% намалява производството на колаген. Ако нямаш видим проблем с бръчките и кожата, терапия може да се ползва и  на 40 г. , но ако има проблем-препоръчително е по-рано да се започне подобна терапия, препоръчва още Добрияна Стайкова. Повече информация може да получите в ателието за красота на смолянската козметичка.

Последно променена в Вторник, 18 Ноември 2014 06:37
rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате